Videos

El dia 3 de desembre és el dia internacional de les persones amb discapacitat. Aquest vídeo d’una forma diferent representa com els altres podem fer les coses millors per a aquestes persones i sobretot lluita per la igualtat de condicions i participació en la societat.

En els següents dos videos explica còm és, còm es comporta i el que necessita un nen amb autisme a l’escola, això ho expliquen els pròpis companys de classe que cada dia tracten amb ell.

Uns pares expliquen còm van saber que la seva filla és autista i expliquen les diferents tècniques que han utilitzat per facilitar-li les coses. També expliquen les coses positives que té la nena i còm es refugia sovint de la societat introduint-se en el seu mòn.

El vídeo que vé a continuació explica les 20 coses que demanaria un nen autista a les persones que l’envolten, són les calus per a entendre a una persona autista.

El germà d’un nen autista explica còm és el seu germà i còm es comporta. També explica que viu a la lluna i sempre està mirant cap al cel, que quan es fa soroll s’enfada i quines són les coses que  li agraden més.

El vídeo està estret d’una sèrie de dibuix animats coneguda per nens. La sèrie és diu Arthur. A continuació trobem un capitol què està dedicat a un amic del Arthur que presenta la Síndrome d’Asperger. Al llarg del vídeo es poden veure les manifestacions més típiques de la síndrome.

El pròxim vídeo explica la integració d’un grup d’alumnes autistes a una escola ordinària i com es desenvolupen en aquest entorn (relacions, capacitats comunicatives, aprenentatge i les adaptacions que necessiten).

Per anar acabant aquí hi ha un vídeo del dia 2 d’Abril del any 2010, on es veu cóm un noi amb autista també es pot superar i pot fer el mateix que una persona “normal” però més lentament. És una mostra de superació dins de les dificultats que es troba una persona amb autisme.

A continuació un video que ens fa veure les importants capacitats d’un noi autista i de la importància de la informació que els entra per la visió, ja que tenen molta memòria visual i veuen moltes coses de les que nosaltres no ens fixem o se’ns escapen.

Un altre vídeo que ens ha semblat interesant per mostrar-vos, és el que trobareu a continuació. Mitjançant el vídeo, aprenem com ser autista no és sinònim d’ estar trist i que els persones autistes no són diferents sinò que totes les persones d’aquest món sóm diferents les unes de les altres i al mateix temps tots sóm iguals.

Per acabar, us volem mostrar un vídeo molt emotiu sobre el companyerisme. El protagonista del vídeo presentat trets de l’espectre autista, però al llarg del vídeo podem veure altres nois i noies amb altres característiques, com la síndrome de Down, les quals els impedeix tenir il·lusions.

Esperem que us hagi agradat aquest apartat de vídeos i estem obertes a propostes i novetats que ens pogueu aportar.

Anuncis

2 thoughts on “Videos

  1. M’han encantat els vídeos amb alguns m’he emocionat, t’expliquen perfectament el que necessita una persona autista i com podem ajudar-la i entendre-la una mica millor, treball cada dia amb un nen de 4 anys autista i m’han ajudat molt a entendre-li millor, simplement són mes sensibles, moltes gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s